AVÍS LEGAL

 

1. Objecte i acceptació

El present avís legal regula l’ús del nostre lloc web, del qual és titular MARCEL·LA ANDREU GASA (SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA). 

La navegació pel lloc web de SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden sofrir modificacions. Vostè s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present Avís Legal. Vostè respondrà enfront de SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA o enfront de tercers, de qualsevol danys i perjudicis que poguessin causar-li a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

 

2. Identificació i comunicacions

SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informa que:

o La seva denominació social és: MARCEL·LA ANDREU GASA (SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA)

o El seu domicili social està en: Plaça Paeria 14, 1r 2a (25007) LLEIDA

Per a comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte especificats en la política de privacitat. Totes les notificacions i comunicacions que realitzi amb SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA es consideraran eficaces, amb caràcter general, sempre que es realitzin pels mitjans especificats anteriorment.

 

3. Condicions d’accés i utilització

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure, no obstant això, SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferts en el seu web al previ emplenament del corresponent formulari. Vostè garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi. Vostè es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA i a no emprar-los per a, entre altres:

o Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.

o Introduir en la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA presta els seus serveis.

o Intentar accedir a dades d’altres persones o a àrees restringides dels sistemes informàtics de SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA o de tercers i, en el seu cas, extreure informació.

o Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA o de tercers.

o Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.

o Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, tret que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

o Recaptar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o altres de naturalesa comercial sense que hi hagi la seva prèvia sol·licitud o consentiment.Tots els continguts del lloc web, com a textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany a SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA, sense que puguin entendre’s com cedits cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús de la web. En definitiva, vostè que accedeix a aquest lloc web, pot visualitzar els continguts i efectuar, en el seu cas, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap mena d’explotació. 

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen en el lloc web són propietat de SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA, sense que pugui entendre’s que l’ús o accés al mateix li atribueixi dret algun sobre aquests. La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits. 

L’establiment d’un enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA i el propietari del lloc web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part de SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un enllaç, prèviament hauran de sol·licitar autorització per escrit a SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA. En tot cas, l’enllaç únicament permetrà l’accés a la home-page o pàgina d’inici del nostre lloc web, així mateix haurà d’abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA, o incloure continguts il·lícits, contraris als bons costums i a l’ordre públic. SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA no es responsabilitza de l’ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi sobre la base d’aquests.

 

4. Exclusió de garanties i de responsabilitat

SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

o La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició als quals s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.

o La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.

o L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, i a manera exemplificativa, SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita. 

Així mateix, SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita a aquests, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA no es responsabilitza de l’establiment d’enllaços per part de tercers.

 

5. Procediment en cas de realització d’activitats de caràcter il·lícit

En el cas que vostè o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà de posar-se en contacte amb SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA identificant-se degudament, especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que la informació proporcionada en la notificació és exacta. Per a tota qüestió litigiosa que incumbeixi el lloc web de SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA, serà aplicable la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals més pròxims a la seu de Lleida (Espanya).

 

6. Publicacions

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l’únic instrument que dona fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web ha d’entendre’s com una guia sense propòsit de validesa legal.

© SUI GENERIS COMUNICACIÓ CREATIVA 2022

Skip to content