SERVEIS

MÀRQUETING DE PRL

Estudiem les necessitats de la teva empresa i elaborem l’estratègia de màrqueting de Prevenció de Riscos Laborals més adequada.

COMUNICACIÓ CORPORATIVA

Donem resposta a les necessitats de comunicació del teu projecte. Aportem valor i personalitat a la teva marca.

COMUNICACIÓ DE CRISI

Elaborem un pla de comunicació per gestionar i millorar la situació de la teva empresa i la imatge de la teva marca.

ESTRATÈGIA I PLANS DE COMUNICACIÓ

T’ajudem a tenir el control dels processos de comunicació més adequats per relacionar-te amb els teus clients i garantir l’èxit de la teva marca.

COMUNICACIÓ DE PROJECTES EUROPEUS

Gestió de la comunicació de projectes europeus. Elaboració d’un pla de comunicació, creació, difusió i distribució de continguts.

ASSESSORAMENT EN HABILITATS DE COMUNICACIÓ

El nostre objectiu és el coneixement i la millora de les teves habilitats de comunicació. T’assessorem i t’acompanyem en el teu creixement personal i professional.

FORMACIÓ A MIDA

T’acompanyem en el teu creixement personal i profesional. T’oferim formació a mida i posem al teu abast els formats comunicatius més eficaços.

MÀRQUETING I PUBLICITAT

Estudiem el mercat i el públic objectiu del teu projecte. Elaborem una estratègia de màrqueting per impulsar el teu negoci.

 

XARXES SOCIALS

Gestionem les teves xarxes socials, donem més visibilitat a la teva marca per tal que arribi al teu públic potencial d’una manera més ràpida i directa.

DISSENY WEB

Confecció de pàgines web. Parlem amb tu, escoltem el teu projecte i elaborem la millor web d’acord amb els teus continguts i personalitat.

CONTINGUTS I TRADUCCIONS

Creació de continguts escrits, gràfics i audiovisuals. Traducció de continguts al català, castellà, anglès i francés.

ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS

Organitzem esdeveniments personalitzats, et relacionem amb els teus clients per millorar la teva imatge de marca i promocionar la teva empresa.